Coaching met c5sed

Coaching op een nieuwe manier

De cliënt leert zelf beschikken over een sterke mentale krachtbron, een c5sed dimensie van waaruit hij zelf al de veranderingen tot stand kan brengen, zijn dromen en verlangens kan waarmaken en realiseren.

De cliënt leert hoe hij kan communiceren met het onderbewuste, hoe hij samen met het onderbewuste dingen kan realiseren op een plezante manier zonder dat het hem veel moeite kost.

Coaching met c5sed zorgt voor mentale stabiliteit...

Een mentale dimensie zorgt voor orde in het chaotische landschap van het onderbewuste. Het vormt een structuur, een constante, een referentie die vertrouwen schept, een standbeeld maakt van het zelfbeeld zodat het nooit meer in vraag kan worden gesteld.

Maakt gebruik van een interne persoonlijke coach...

Met C5SED krijgt coaching een heel andere dimensie, de rol van coach wordt herleid tot die van architect die slechts de bouwstenen aanreikt waarmee de cliënt zelf zijn eigen mentale wereld kan opbouwen, waarin hij zelf dingen volledig zelfstandig kan verwezenlijken, dingen kan veranderen zoals de cliënt dat wilt.

Op deze manier beschikt de cliënt zelf over een interne coach die hem dagelijks ondersteunt, die toegang heeft tot de grote schatkamer van het onderbewuste waaruit de interne coach informatie kan ophalen en veranderingen aanbrengen.

Neem contact

Coachen met c5sed contact

Opmerking: Levende wezens moeten de robot discriminerende code invullen!