motivatie met c5sed

Motivatie de drijvende kracht in het leven...

Motivatie is de belangrijkste factor om je doelen te bereiken en op deze manier zin te geven aan je leven. Zonder motivatie heb je geen enkele prikkel die je aanspoort om tot actie over te gaan...
Zonder motivatie zal alles blijven bij het oude, je komt je zetel niet uit...

Motivatie in actie! - Hoe zit motiveren in elkaar?

Als we het proces motiveren analyseren en het in kaart brengen dan krijgt men het volgende:

motivatie met c5sed proces

Behoeften heeft meestal te maken met de piramide van Maslow in 5 lagen. Je kunt praktisch elke behoefte herleiden naar 1 of meerdere lagen van deze piramide door de behoefte als een ajuin af te pellen en telkens naar de diepere waarden te peilen.

motivatie met c5sed proces

Verwachting staat in functie van de complexiteit van de acties en de moeilijkheidsgraad van het te overwinnen van obstakels. Hoe complexer de acties, hoe moeilijker de te overwinnen obstakels zijn, hoe minder men is gemotiveerd. Vandaar dat het belangrijk is je doel goed in kaart te brengen en het eventueel op te splitsen in kleinere, gemakkelijker te halen deeldoelen.

Actie vormt samen met feedback een gesloten dynamische lus. Om een doel te behalen moet je dikwijls vele obstakels overwinnen waarbij je telkens moet evalueren of het obstakel wel degelijk is overwonnen en niet is verschoven naar een nieuw obstakel. Wanneer het probleem of obstakel niet is opgelost moet je opnieuw een actie definiëren om het obstakel op een andere manier aan te pakken.

Doel = inlossing van de behoefte

motivatie met c5sed

Je motivatie met c5sed versterken in 5 stappen,
om al je doelen te bereiken...

Stap 1

Breng je doel of verlangen in kaart, splits het op in kleinere deelprojecten en maak elk onderdeel met c5sed zo aantrekkelijk mogelijk, laat alles tot leven komen door het te beleven met al je zintuigen, door er een c5sed avontuur mee te bouwen.

Stap 2

Integreer deze doelen in je c5sed dimensie zodat deze doelen deel gaan uitmaken van je mentale wereld.

Stap 3

Gebruik het c5sed seksmdoel om je doelen op te laden met een regenboog aan prachtige emoties die je kunt binden aan elk facet van het doel

Stap 4

Laat je doelen groeien door reeds succesvol uitgevoerde stappen toe te voegen aan het doel. Laat de chaoskrachten los op je doel zodat je telkens nieuwe creatieve mogelijkheden ontdekt die je dan weer kunt toevoegen tot je c5sed wereld. Je doel wordt hierdoor steeds meer aantrekkelijker.

Stap 5

Gebruik de chaoskrachten om elk obstakel op de weg naar jouw doel op te ruimen en mogelijke problemen te voorspellen zodat je altijd 10 stappen op de realiteit voor bent.

Door met je doelen op een gestructureerde manier aan de slag te gaan, door ze mooi in kaart te brengen, ze te voorzien van leuke, positieve emoties, voorzien je ze van een onweerstaanbare aantrekkingskracht.
Net als een magneet ijzer aantrekt, word jij aangetrokken door je doelen.

Door gebruik te maken van de chaoskrachten beschik je over een geheim wapen om alle obstakels op een unieke, creatieve manier te overwinnen.

Door je doelen in je mentale c5sed wereld op te nemen, krijg je een intrinsieke motivatie die een dynamische wisselwerking tussen je onderbewuste en de reële wereld op gang brengt. Je onderbewuste gaat met je samenwerken, je helpen door allerlei patronen in het onderbewuste op te sporen en zonder dat je er bewust van bent, ga je de juiste beslissingen nemen, de juist stappen zetten om je doel te bereiken. Je gaat dit merken aan kleine toevalligheden die spontaan gebeuren in jouw voordeel.

Het is alsof je op een lange autobaan met vele verkeerslichten, elk verkeerslicht op groen springt net wanneer je eraan komt, heel toevallig...

Maar wie kennis heeft gemaakt met c5sed... weet dat toeval niet bestaat...

Neem contact

motivatie met c5sed contact

Opmerking: Levende wezens moeten de robot discriminerende code invullen!