stress met c5sed

Stress met C5sed, Een koud kunstje...

Stress is een oud verdedigingsmechanisme van vroegere tijden dat ons beschermde tegen fysieke dreigingen. Stress zorgt voor een boost aan adrenaline wat ons sneller doet reageren en ons tot grotere krachtinspanningen in staat brengt.

De fysieke dreigingen zijn in de huidige maatschappij afgenomen maar het verdedigingsmechanisme is nog steeds aanwezig in onze hersenen waardoor het nu gaat reageren op mentale dreigingen. We krijgen stress als we te maken hebben met een tijdsdruk, buiten onze comfortzone moeten begeven, door schrik voor het onbekende of verlies van controle...

Doordat het niet gaat om fysieke maar om mentale dreigingen wordt de adrenaline slechts heel langzaam afgebroken wat een ophoping van spanningen in het lichaam veroorzaakt, de zogenaamde blokkades. Deze fysieke blokkades zorgen weer voor onprettige emoties en activeren negatieve gedachten die weer zorgen voor stress zodat de cirkel rond is en de blokkades in stand worden gehouden.

Als deze blokkades te lang duren dan gaan deze de goede werking van de onderliggende organen beïnvloeden wat na verloop van tijd lichamelijke klachten met zich meebrengt.

Met C5sed kun je deze cirkel doorbreken door de 3 componenten aan te pakken, oplossen van de blokkades zelf, elimineren van de slecht voelende emoties en ondermijnende, irrationele gedachten.

Je leert hoe je een stressmomentje in enkele ogenblikken omzet in dat heerlijke, ontspannende vakantiegevoel, je eventjes mentaal kunt reizen naar jouw C5sed dimensie, om daar af te rekenen met die vervelende gedachten, om je Mind Agents aan te sturen om fysieke spanningen in je lichaam weg te nemen, om je op te laden met mentale seksuele energie die je kunt transformeren in leuke, heerlijk aanvoelden emoties, zodat je er weer helemaal tegenaan kunt gaan.

Neem contact

stressbeheersing met c5sed contact

Opmerking: Levende wezens moeten de robot discriminerende code invullen!