avonturen met c5sed header

Ontwerp je eigen mentale avonturen...
Een queeste op maat...

Leer hoe je de chaoskrachten gebruikt om een spannend mentaal avontuur te genereren in jouw persoonlijke lustwereld. Laat je eigen verhaallijnen automatisch uitrollen met behulp van deze chaoskrachten zonder dat het je moeite of energie kost. Laat je verrassen met het spannende resultaat. Geniet met al je zintuigen van het spektakel zodat je volledig opgaat in het verhaal net alsof je in een 3D film zit.

Met echte tegenstanders

Gebruik je Mind Agents als protagonist om het op te nemen tegen de gevaarlijke exotische antagonisten die je behulp van de chaoskrachten zelf aanmaakt. Wees verrast van hun vaardigheden, hun slechtheid of hun charismatische uitstraling.

Introduceer zelf de wapens, vaardigheden en de spelregels

Experimenteer met allerlei exotisch, buitenaardse of verrassende wapens die het avontuur boeiend maken. Bepaal wie over welke paranormale krachten bezit of welke straffen je kunt opleggen of ondergaan. Er zijn geen grenzen of beperkingen.

Met speciale vervoersmiddelen

Ontwerp je eigen droom transportmiddelen, van een draagstoel tot Panamarenko-achtige vliegende obstakels of vlieg je het liefst op de rug van 1 of ander mythisch wezen... Geniet met al je zintuigen van de tocht naar een volgende locatie in jouw lustwereld om jouw persoonlijke queeste verder te zetten.

Mentale avonturen met c5sed header

Laat de chaoskrachten of een orakel het spel bepalen

Het spannende aan een avontuur is de statistische onvoorspelbaarheid, dat je nooit op voorhand weet hoe het gaat verlopen, wie je onverwachts gaat tegenkomen. Is het iets of iemand die je goed is gezind, een vriend die je kan helpen, die je informatie kan verschaffen of een vijand die je tracht te misleiden? In de meeste spelletjes wordt deze onvoorspelbaarheid geïntroduceerd door dobbelstenen. Bij c5sed mentale avonturen wordt het verrassende spelelement gecreëerd door gebruik te maken van de chaoskrachten zelf. Je weet nooit wat ze gaan genereren, wat ze gaan creëren of je kunt gebruik maken van een master Mind Agent of orakel waarmee je kunt communiceren, die je informatie of raad gaat geven, welke richting je het best neemt, wie je vijanden zijn, waar ze gaan opdagen. Je kunt deze master Mind Agent gebruiken als gids die je gaat begeleiden door heen heel het avontuur.

Uitbreiding van je lustwereld door het genereren van mentale avonturen met c5sed

Breidt jouw lustwereld op een avontuurlijke manier uit met nieuwe locaties, ervaringen of nieuwe interessante Mind Agents die je weer kunt toevoegen tot je verzameling. Je kunt zelf je sprookjesachtige locaties genereren met de chaoskrachten of gewoon prachtige echt bestaande locaties die je kent van een toffe vakantie gebruiken. Het is zelfs mogelijk om een landschap of een wereld uit een boek of film te integreren in jouw avontuur. Geniet van het avontuur en de heerlijke emoties die dit opwekt.

Gebruik van het c5sed notatie systeem

Met een handige notatie methode kun je heel het avontuur, nieuwe locaties en Mind Agents vastleggen zodat je ze nadien opnieuw kunt gebruiken in een ander avontuur of queeste. Je kunt het hele avontuur ook deel laten uitmaken van je mentale wereld zelf zodat je er altijd toegang tot hebt en meteen kunt genieten van de bijhorende emoties wanneer je het nodig hebt.

Handige nevenverschijnselen

Genereer mentale avonturen met c5sed om nieuwe dingen te creëren, om problemen op te lossen, oplossingen te vinden of gewoon voor inzicht of visie in een bepaalde situatie. Je maakt immers gebruik van de chaoskrachten die mentale chaos veroorzaken waaruit automatisch nieuwe dingen ontstaan.

Met c5sed zul je je nooit vervelen of eenzaam voelen...

Neem contact

Contact avonturen met c5sed

Opmerking: Levende wezens moeten de robot discriminerende code invullen!