creativiteit helicopter en vlieger Da Vinci

Wek je creatieve kracht met c5sed

Het leven zit boordevol opportuniteiten en mogelijkheden. Elke grootse verwezenlijking, uitvinding of innovatie is gestart met een idee in iemands hoofd.

Jammer genoeg is het niet vanzelfsprekend om iets nieuws te bedenken, een innovatie te ontwikkelen of een probleem creatief op te lossen. Meestal zitten we vastgeroest in geordende patronen en draaien we in cirkels rond tot we wanhopig opgeven en moeten toekijken hoe een ander met het geniale idee aan de haal gaat. We troosten ons met de gedachten dat creativiteit een aangeboren vaardigheid is waar we slecht zijn van bedeeld.

Maar is dat wel zo...

Als we op de markt kijken dan vinden we niet veel meer dan een aantal trucjes of tips om de creativiteit te stimuleren of wat te prikkelen zoals het doorprikken van vooronderstellingen of vanzelfsprekendheden, vraagstellingen van Socrates, associatie, ideeën uit andere domeinen kopiëren en hergebruiken, "out of the box thinking"...

Er is momenteel een gebrek aan een waardige, allesomvattende creativiteitstechniek waarmee je systematisch aan de slag kunt, je naar hartenlust kunt stoeien zonder dat het moeite of energie kost, pure ontspanning en toch nieuwe dingen, oplossingen of inzichten creëren voor jezelf, of je werk.

Het "Mind Exploration Team" heeft een mentale technologie ontwikkeld,
een software platform voor onze hersenen,

C5SED

Creation of a 5 Sensory Emotional Dimension

Met de creatieve kracht van c5sed
laat je de creativiteit ontwaken en kun je het droomleven leiden dat je altijd al hebt gewild.

Het is ongelooflijk simpel om dit met c5sed te bereiken, om nieuwe dingen te verwezenlijken, originele ideeën te bedenken, eenvoudige oplossingen uit je mouw te schudden, nieuwe inzichten te genereren, opmerkelijke visies te ontwikkelen, innovaties te brengen die het leven eenvoudiger maken... Door c5sed in je leven te integreren, kun je een ongelooflijk boeiend leven leiden, je zal je geen ogenblik meer vervelen, je kunt op deze manier heel veel meer uit het leven halen, zonder dat het je extra moeite of energie kost.

Hoe werkt het...

Het leven is een continue gevecht tegen de chaos, een continue gevecht om de orde te herstellen. Er is altijd wat aan de hand wat jouw aandacht vraagt om bijsturing. Wanorde ontstaat automatisch, zonder dat we erom vragen, zonder dat we er moeite voor doen. Wanneer je bureau, kamer of huis opruimt, dan komt de rommel automatisch terug. Het omgekeerde gebeurt nooit. Het leven kun je beschouwen als een slingerbeweging tussen orde en chaos.

Maar chaos heeft 1 fantastische eigenschap...

Uit chaos ontstaan nieuwe dingen. Chaos is de goddelijke, scheppende kracht van de natuur, die de creatieve motor aandrijft, de drijvende kracht achter de evolutie, achter de verandering, de oorzaak voor innovatie...
Kijk maar eens naar de natuur hoe prachtige dingen zijn gecreëerd. Zou het niet formidable zijn als je de krachten hierachter begrijpt ,beheerst en ze zelf kunt toepassen?

Met c5sed leer je hoe je de scheppende kracht van de chaos beheerst en kunt toepassen op je gedachten zodat er net als in de natuur een gedachten evolutie op gang komt die verbazingwekkende nieuwe ideeën schept en creëert op een zeer korte tijd.

Deze ideeën kun je dan laten materialiseren naar de fysieke wereld zodat ze tastbaar en bruikbaar worden wat je een niet te overtreffen goddelijk gevoel geeft.

Al jouw problemen of noden gooi je gewoon in een c5sed dimensie waar je ze tot leven laat komen en je de chaoskrachten erop los laat zodat de mentale gedachten evolutie zijn gang kan gaan.
Met een verbazende spanning kun je dan wachten wat er automatisch tevoorschijn gaat komen, welke oplossing, idee of inzicht eruit zal ontstaan...

In een mum van tijd heb je een hele lijst aan ideeën voor nieuwe broodnodige innovatieve producten voor je onderneming, heb je een unieke markt ontdekt waar nog niemand aan heeft gedacht, ontdek je fantastische onderwerpen of nieuwe inzichten voor je blog of thesis of beschik je over een mentale krachtbron die je dagelijks kunt gebruiken om problemen op te lossen, nieuwe visies te ontwikkelen, humoristische invallen te bedenken...
gewoon om het dagelijks leven een stuk aangenamer, boeiender en leuker te maken.

Werkt het echt of is het te mooi om waar te zijn...

Met c5sed hoeven we niet uit te pakken met een bloemlezing van positieve getuigenissen of een opsomming van grote klanten die c5sed op een succesvolle manier toepassen om de concurrentie ver achter zich te laten.

Neen, we trekken onze stoute schoenen aan en doe wat niemand durft, we publiceren gewoon een aantal nieuwe, ruwe ideeën en inzichten die in enkele luttele ogenblikken zijn gegenereerd met c5sed.

c5sed > creativiteit met c5sed

goedkope windmolen door creativiteit

CREATIVITEIT met C5SED
Windmolen uitgvoerd met reclame spandoek

Eindelijk de zonnepaneel gekte is weer achter de rug, eindelijk kunnen andere alternatieve groene energiebronnen weer uit de schaduw komen. Wat is er bijvoorbeeld mis met windenergie? Het waait ook 's nachts en met de opwarming van de aarde gaan we volgens de moderne wetenschappers toch een stormachtige toekomst tegemoet.

Dit is toch de ideale energiebron, of niet soms? Vindt u die hoge investeringskost van een windmolen nogal vervelend? Bij het volgende inventief idee dat ik dankzij creativiteit met c5sed heb ontwikkeld, smelt deze investeringskost als sneeuw voor de zon.

creativiteit - vliger - Da Vinci

c5sed > creativiteit > reclame windmolen

creativiteit gratis verlichting

CREATIVITEIT met c5sed
Verlicht gratis de donkere hoekjes van je woning met zonlicht

Onze moderne woningen zijn uitgerust met vele technische hoogstandjes gaande van geluidsgestuurde domotica systemen tot zelfs volwaardige energiecentrales met zonnepanelen. De laatste jaren zijn er zelfs complexe systemen op de markt waardoor u door de muren kunt kijken... zoals ramen. Om deze te kunnen gebruiken, moet er voldaan worden aan een aantal specifieke voorwaarden. Zo kunnen ramen enkel worden toegepast in buitenmuren en moet er voldoende afstand worden bewaard tussen andere constructies omdat deze meestal niet zo een hoge esthetische waarde hebben.

Jammer genoeg kan er aan deze specifieke voorwaarde niet altijd worden voldaan en blijven er altijd enkele donkere, duistere hoekjes achter in onze woning die zwaar kunnen doorwegen op ons mentale gezondheid. Denk maar aan het hoog aantal zelfmoorden in de kerstman landen tijdens de wintermaanden.

creativiteit - vliger - Da Vinci

c5sed > creativiteit > gratis verlichting

creativiteit farcaster

CREATIVITEIT met c5sed
Farcaster als een nieuw multilevel doolhof

De eerste keer dat ik kennis maakte met een farcaster was in het boek Hyperion van Dan Simmons. Een farcaster is een soort poort waar je door kunt stappen en terecht komt op een andere plaats in de ruimte. Dan Simmons heeft zo een heel universum gecreëerd waarbij iedere planeet verbonden was met zo'n poort of farcaster. Op deze manier konden de mensen zonder moeite het hele heelal doorkruisen. De maatschappij was uitgesmeerd over heel het heelal.

creativiteit vlieger Da Vinci

c5sed > creativiteit > multilevel doolhof

creativiteit farcaster

CREATIVITEIT met c5sed
Een unieke, virtuele escape room

Escape rooms zijn ontzettend populair. Overal schieten ze als de spreekwoordelijke paddenstoelen uit de grond. Hoog tijd om eens mijn mentale c5sed dimensie te raadplegen, de chaoskrachten erop los te laten en getuigen te zijn van de geboorte van een leuke, unieke puzzel...
Eentje die kan worden gebruikt als een virtuele escape room.

creativiteit vlieger Da Vinci

c5sed > creativiteit > virtuele escape room

creativiteit puzzel alien attack

CREATIVITEIT met c5sed
Een nieuw soort puzzel
Alien Attack

Na het bedenken van de virtuele escape room heeft de smaak mij te grazen genomen en heb ik opnieuw trek in een nieuwe puzzel te beramen met mijn trouwe bondgenoot, mijn c5sed dimensie.

creativiteit vlieger Da Vinci

c5sed > creativiteit > nieuw soort puzzel - alien attack

creativiteit lichtreclame

CREATIVITEIT met c5sed
Spectaculaire reclame zichtbaar in heel de stad als een ufo

Reclame is een kwestie van zichtbaarheid, opvallen is de boodschap, onderscheiden van de andere maar hoe doe je dat in een drukke wereld waar iedereen schreeuwt om aandacht. Originaliteit is de uitweg die iedereen prikkelt, een magneet voor aandacht, die onze gedachten eventjes magnetiseert zodat de ervaring langer blijft plakken dan de andere.
Wat trekt meer aandacht dan een creatieve ufo?

creativiteit vliger Da Vinci

c5sed > creativiteit > ufo lichtreclame

creativiteit gratis elektriciteit verliezen hoogspanning

CREATIVITEIT - Gratis elektriciteit uit verliezen hoogspanning

Je kunt er niet naast kijken, de grote stalen reuzen die het landschap doorsnijden en ons er telkens aan doen herinneren dat we in een technologisch ontwikkeld land leven, de hoogspanningsmasten. Zij vormen letterlijk de steunpilaren voor de distributie van elektriciteit, groen of minder groen van kleur, het maakt geen verschil. Het blijven aards lelijke mastodonten gestript van elke esthetische toets zodat er enkel een naakte functionaliteit schaamteloos overeind blijft staan. Het zijn de enorme fallussymbolen van de elektriciteitsdistributeur die u ervan moeten overtuigen waarom elektriciteit zo duur is.

creativiteit vlieger Da Vinci

c5sed > creativiteit > gratis elektriciteit verliezen hoogspanning

creativiteit beste business kaartje

CREATIVITEIT met c5sed
Creatief idee voor een business kaartje

Business kaartjes hebben een hele evolutie doorgemaakt. Het is allemaal gestart met een kartonnen kaartje waar manueel met een ouderwetse schrijfmachine in een verschrikkelijk lettertype wat informatie werd geslagen. Daarna volgende de kleurendruk op glanzende kaartjes met gouden letters. Met de opkomst van de cd-rom werd het mogelijk om op een mini versie ervan al je gegevens te plaatsen te samen met een omschrijving van al je producten. Meestal zaten op deze kleine disks een aantal krassen waardoor veel van mijn contacten "Disk Error" noemde. Later werd het business kaartje wat aantrekkelijker wanneer er usb-sticks als kaartje werden uitgedeeld. Deze gooide ik absoluut niet weg nadat ik ze gecontroleerd had met een speciale virusscanner genaamd "format disk".

creativiteit vlieger Da Vinci

c5sed > creativiteit > beste business kaartje

creativiteit kunst met c5sed

Kunst creëren met c5sed

Ik ben geen kunstliefhebber, je zal mij dan ook niet vaak aantreffen op een tentoonstelling of een galerij maar er zijn zo van die momenten dat je er niet omheen kunt. De kunstobjecten blokkeren gewoon je weg, je moet erom heen of je maakt er plots deel van uit als je erover struikelt. De laatste expositie die ik heb bezocht, was toen ik aan het wandelen was en het plots heel hard begon te regenen. Zo'n expositie is dan een dankbare ruimte om eventjes te schuilen. Ik werd er warm ontvangen, er werd mij zelfs een drankje aangeboden en een programma in mijn handen gedrukt met wat meer uitleg over de objecten. Het meeste van de stukken waren schilderijen waar ik niet goed van wist wat nu de onderkant of de bovenkant was. Het enigste waar ik absoluut zeker van was, waren de prijzen naast de werken die op mij een enorme indruk na lieten.

creativiteit vlieger Da Vinci

c5sed > creativiteit > Kunst met c5sed

creativiteit met c5sed - hacking bankkaarten

Creativiteit met c5sed
Hacking bankkaarten

Het gebruik van een kredietkaart wordt langs alle kanten aangemoedigd. De overheid kan feilloos alle geldsporen in kaart brengen, de banken hebben veel minder dure geldautomaten nodig en de consumenten spenderen meer omdat ze niet het gevoel hebben dat er iets verdwijnt. Ze kunnen zelfs meer uitgeven dan ze bezitten. Iedereen wordt blijer als de vieze bankbiljetten verdwijnen.

Maar zijn deze plastiek kaarten met een platte chip wel zo veilig?

creativiteit vlieger Da Vinci

c5sed > creativiteit > Hacking bankkaarten

creativiteit met c5sed - vellen gevaarlijke boom

Creativiteit met c5sed
Gevaarlijke boom vellen

Bomen zijn "cool", het zijn de nieuwe groene ridders in de strijd tegen co2. Alleen kunnen deze groene ridders soms veranderen in bruine ridders en een flinke" pain in the ass" veroorzaken wanneer ze ziek worden en je huis bedreigen. Als de bomendokter de laatste sacramenten heeft toegediend, kun je het verder overlaten aan een boomknuffelaar met een euthanasie licentie om de boom te vellen. Alleen heeft die mij bijna een hartstilstand bezorgt toen ik zijn offerte kreeg. Zieke bomen hebben blijkbaar ook een ziekelijk hoge prijs om ze te vellen.

De hoogste tijd om eventjes te stoeien in mijn c5sed dimensie voor een veel goedkopere oplossing.

creativiteit vlieger Da Vinci

c5sed > creativiteit > Gevaarlijke boom vellen

creativiteit met c5sed - nieuw concept relax kamer voor al je zintuigen

Creativiteit met c5sed
Relax kamer - ontspanningsruimte

Als je het concept "relax kamer" eens voedert aan Google dan merk ik op dat Google vooral treffers uitspuwt hoe je interieur gezellig inricht met wat hippe en minder hippe spullen. Het gaat om de juiste sfeer te creëren die je belaadt met een ontspannen gevoel. Er is enkel oog voor het visuele aspect. De andere zintuigen worden even halsstarrig genegeerd als een seksuele opmerking op een feministische bijeenkomst. Vrij zeldzaam vind je een zondaar die oog heeft voor de andere zintuigen. Naast het zien, voelen we ook fysiek eens graag, de ene al wat grensoverschrijdender dan de andere... Maar ook onze oren smeken om verwend te worden. Als ze niet getroost worden met een aangenaam geluidje, dan kunnen ze je behoorlijk irriteren met je aandacht te vestigen op storende geluiden vanuit de omgeving of door een vervelende ruis in ons hoofd te generen in een doodstille kamer.

Hoogtijd om eens een zintuiglijke revolutie te ontketenen voor een gelijke machtsverdeling. Ieder zintuig heeft recht op evenveel aandacht!

Laten we deze revolutie eens starten door de mentale c5sed chaoskrachten eens te laten evolueren naar een bruikbaar nieuw concept op het gebied van de relax kamers en ontspanningsruimte...

creativiteit vlieger Da Vinci

c5sed > creativiteit > Relax kamer

creativiteit met c5sed - online kleding passen - shopping avatar

Creativiteit met c5sed
Shopping avatar - Online kleding passen

"Shopping is a girls favourite activity" is een motto dat met geen argumenten moet worden ondersteund maar meteen als algemene waarheid wordt aanvaard. Online of in een fysieke winkel maakt allemaal niet veel uit, plezier gegarandeerd. Alleen zijn er enkele typerende verschillen tussen deze 2 manieren. Niet alleen kost fysiek winkelen meer arbeid maar bevat ook een flinke dosis meer belevingsplezier. Van pashokje naar pashokje rennen en zich voortdurend afvragen spiegeltje spiegeltje aan de wand zie ik er beter uit met of zonder deze nieuwe outfit is heel wat anders dan achter een pc plaatjes aanklikken en zich mentaal in de kleding te hijsen. Mentaal zit er altijd meer rek op de bestelde outfits wat zich nadien vertaald in een pijnlijke worsteling met een ritssluiting en verder escaleert in een retour. Een ervaring rijker en een shoppingsillusie minder.

creativiteit vlieger Da Vinci

c5sed > creativiteit > shopping avatar

Neem contact met Mind Exploration Team

creativiteitsmodel contact

Opmerking: Levende wezens moeten de robot discriminerende code invullen!